Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)9 363 09 01 

Verkoop

Leveren van gerecycleerde en originele cartridges

Brochure Tomson activiteitenOnze maatschappij associeert alles wat gerecycleerd wordt vaak met minder van kwaliteit. Om dit vooroordeel weg te werken streeft Tomson van bij de opstart van zijn recyclage-programma naar kwaliteit als absolute topprioriteit. Goedkoop printen stopt immers wanneer de kwaliteit niet voldoende blijkt! Vandaar kunnen wij met grote trots zeggen dat na heel wat research onze gerecycleerde producten qua drukkwaliteit niet te onderscheiden zijn van de originele cartridges. Dit bewijzen onze terugnamecijfers die anno 2013 slechts op 1,3% liggen. De verbetering van onze kwaliteit is dan ook een blijvend proces dat nooit stopt. Vergelijk en u zal merken dat onze prijzen beduidend lager liggen dan uw huidige leverancier. Tomson biedt eveneens een volledig gamma originele cartridges aan tegen bodemprijzen. Zo voldoen we aan elke vraag van de klant.

In samenwerking met Kinepolis krijgt u een gratis filmticket per aankoopschijf van €100 excl btw op gerecycleerde laser en inktcartridges (blijvende actie!).

Onze @themoviecartridge staat voor kwaliteitsvol printen aan een topprijs. De leveringen van Tomson gebeuren steeds snel en accuraat.

Tomson heeft ook interessante SET PRIJZEN waarbij u als klant van super TOPDEALS kan genieten.

Recyclageproces

Voor al onze inktpatronen geldt 2 jaar garantie. U zal merken dat er geen verschil zit tussen een originele printafdruk en een afdruk van gerecycleerde Tomson inktpatronen. Elk Tomson inktpatroon wordt getest alvorens het op de markt komt. Bij ons is recycleren niet het gewoon opvullen van het inktpatroon. Elk onderdeel dat afwijking vertoont wordt vervangen en getest.

Milieubewust printen

Door de aankoop van gerecycleerde inktpatronen respecteert u het milieu. Inktpatronen behoren tot het klein gevaarlijk afval dat een te grote afdruk nalaat op ons ecologisch systeem. Door het printen met gerecycleerde cartridges slaat u 2 vliegen in 1 klap: Uw aankoopprijs ligt beduidend lager dan bij originele cartridges en bovendien is het inktvolume meestal hoger. Uw kostprijs per pagina daalt drastisch!

GET IN TOUCH

Tomson BVBA
Kwatrechtsteenweg 111, 9230 Wetteren
T +32 (0)9 363 09 01  |  F  +32 (0)9 363 09 02
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scroll to top