Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)9 363 09 01 

Over Tomson

'Tomson'

Tomson Recycling is ontstaan na het langdurig bijhouden van gebruikte toners en cartridges en vanuit het idee dat onze natuur te zwaar belast wordt door de vernietiging van dit materiaal.
Tomson, gebrainstormd onder een drink, is ondertussen uitgegroeid tot het leidinggevend bedrijf in deze sector.

In België belandt nog steeds 80% van de gebruikte toners en cartridges op de afvalberg. Het is dus tijd voor actie! Tomson Recycling recycleert en zorgt hiermee voor een aanzienlijke daling van de printerafvalberg. Bij ons kunt u dus al uw oude cartridges laten recycleren! Hiermee steunt u niet alleen onze natuur.

Recyclageproces

recycling process nl

Lege cartridges worden ingezameld via vele inzamelpunten. We transporteren deze dan naar onze vestigingen en ze worden gesorteerd.
Alles wordt klaargemaakt om te worden schoongemaakt en opnieuw opgevuld. Slechts een klein gedeelte kan niet meer worden hergebruikt. Deze worden gespoeld en de grondstoffen worden gescheiden. Om het volledige recyclageproces efficiënt te kunnen doorlopen werken wij samen met professionele bedrijven over de hele wereld. De meeste van deze bedrijven zijn bovendien ook gecertificeerd zodat u er zeker van kan zijn dat uw lege cartridges milieuvriendelijk worden verwerkt.

logo OVAM zonder adres copy

 

 

 

GET IN TOUCH

Tomson BVBA
Kwatrechtsteenweg 111, 9230 Wetteren
T +32 (0)9 363 09 01  |  F  +32 (0)9 363 09 02
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scroll to top